Over de auteurs


Wilbert Wijers


Wilbert Wijers is consultant bij Maturia Professional Services. Hij heeft vanuit verschillende rollen ervaring met het inrichten, richten en verrichten van systeemontwikkeling en beheer en in het bijzonder functioneel beheer en informatiemanagement. Hierin heeft hij voornamelijk overheidsinstellingen, bank- en verzekeringsbedrijven en ziekenhuizen ondersteunt. Ook ontwikkelt en verzorgt hij trainingen en opleidingen.
Websites: www.maturia.eu | www.9squares.nl
Bekijk Wilbert Wijers zijn artikelen


Patrick Doomen


Patrick Doomen is werkzaam als Senior Interim Professional bij Yacht en gespecialiseerd in het verrichten, optimaliseren en professionaliseren van Functioneel Beheer. Yacht is een Nederlands detacherings-, werving- en selectiebureau, werkmaatschappij van Randstad Holding en lokaal georganiseerd. Yacht bemiddelt in diverse vakgebieden zoals HR, Marketing & Communicatie, ICT, Finance, Technology, Logistics & Procurement, Legal en Bouwkunde, Civiele Techniek & Ruimtelijke Ordening.

Bekijk Patrick Doomen zijn artikelen

Jij?

Wil jij ook op dit blog artikelen schrijven?

Heb jij verstand van en ervaring met functioneel beheer en informatiemanagent en wil jij ook artikelen schrijven voor dit weblog? Geef je op via onderstaand formulier.