Over deze blog

Dit blog is speciaal gericht op het vakgebied van functioneel beheer en informatiemanagement (kortweg business informatiemanagement). Het is een initiatief van Wilbert Wijers en  een aantal vakgenoten.

We schrijven artikelen om functioneel beheerders en informatiemanagers te helpen met kennis en inzichten in het vakgebied.  Met deze blog zijn wij eind maart 2012 begonnen en schrijven regelmatig over o.a. praktische tips, ideeën, meningen en visies.

Gebruik het contactformulier om ons een bericht te sturen.

Op de hoogte blijven

We plaatsen wekelijks (en regelmatig vaker) nieuwe artikelen op ons blog. Wil je ze blijven volgen? Abboneer dan op onze RSS feed om alle updates direct te ontvangen.

Disclaimer voor fb-im.nl

Algemeen

Control IV (Kamer van Koophandel 50365568)  verleent u hierbij toegang tot fb-im.nl (de Website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Control IV en derden zijn aangeleverd. Control IV behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Control IV.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Control IV.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Control IV oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Control IV zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Control IV en haar gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Control IV, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.